Duurzaam rundvlees uit Frankrijk

Onze boerderijen en slachterijen in Frankrijk zijn gecertificeerd door Nederlandse inspecteurs volgens de criteria van het Beter Leven keurmerk onder toeziend oog van de Dierenbescherming.

Viande Durable. Een nieuw tijdperk.

Het Beter Leven keurmerk is maatgevend geworden voor de bewuste consument. De vraag naar vlees met dit keurmerk is groot met als gevolg dat er jaarlijks duizenden jonge stieren getransporteerd worden vanuit Frankrijk om in Nederland afgemest te worden. Viande Durable staat voor het echte betere leven. Het concept is eenvoudig. Want waarom zou je levende dieren vervoeren en afmesten in het volle Nederland als er zoveel ruimte is in Frankrijk? De jonge stiertjes van Viande Durable blijven waar ze geboren worden: in het Franse landschap met glooiende berghellingen en uitgestrekte weiden waar zij zo lang mogelijk bij hun moeder blijven.

Duurzaamheid. Het echte Beter Leven.

Bij Viande Durable is het Beter Leven Keurmerk geen streven maar een basis. Wij nemen deze criteria zeer serieus en proberen hier op vooruit te lopen en het nog beter te doen. We kunnen met recht zeggen dat we voorop lopen als het gaat om dierenwelzijn.